Over

Jolanda Seton

Geef wat je ontvangt, ontvang wat je krijgt en waardeer vooral ook wat je hebt!

Ik stel mij graag aan je voor:

Jolanda Seton

Owner Seton Sales & Advies | Owner Monkey Mind Studio’s | Verbinder Flevolands zakennetwerk | Ambassadeur van diverse bedrijven | People Manager MKB | Zakenvrouw | Voorzitter RvC Almere Jungle

Dat is wat er bij mijn LinkedIn profiel staat beschreven. Maar eigenlijk weet je dan nog niets, dus bij deze een korte biografie van wie ik in een notendop ben.

Mijn naam is Jolanda Seton, ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in het fantastische salesvak. Fantastisch omdat ik er van hou om met mensen te werken… en dat is nou precies wat je de hele dag doet in sales. Mensen leren kennen en luisteren naar wat ze vertellen vind ik ontzettend leuk, er zitten vaak onverwachts mooie (en leerzame) verhalen tussen.

Mijn eerste stappen in sales heb ik mogen leren in de farmaceutische industrie. Als Rayonmanager en product specialist bij Pfizer bezocht ik dagelijks huisartsen en specialisten. Dit was voor mij een onbetaalbare opleiding in keiharde sales. Jezelf voorbereiden, onderzoek doen naar de persoon waar je mee in gesprek ging, de praktijk en alle mensen leren kennen en vooral de deal sluiten waren altijd uitdagingen.

Deze ervaring heb ik later kunnen toepassen in mijn functie als mede-eigenaar van een mooi cateringbedrijf. Dit in combinatie met mijn latere rol als sales- en businesscoach, independent salesconsultant, interim operationeel manager, Ambassadeur voor grote bedrijven, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Almere Jungle, mede-oprichter van Monkey Mind Studios, directeur van dé businessclub voor grote bedrijven in Flevoland Golden Circle en oud-directeur van de grootste bedrijfsvereniging in Almere maken dat ik optimaal geniet van mijn werkzaamheden.

Waar kan ik je mee helpen?

Samen sterker

Heb jij moeite om met de juiste mensen in contact te komen? Of wil je dat jouw sales met grote sprongen verbetert? Neem dan contact op met mij voor een vrijblijvende kop koffie. Je kunt mij bereiken via 06 – 36 17 62 52 of stuur een mail naar jolanda@setonsalesenadvies.nl.

Mijn kracht ligt in

samenwerken

Samen komen wij verder! Je hoeft het niet alleen te doen! Laten we samen zorgen dat jouw focus ligt op de zaken waar jij goed in bent, dan hou ik mij bezig met jouw zichtbaar- en bekendheid.