Wat kan ik voor jou

betekenen?

“Netwerken gaat niet om het verzamelen van telefoonnummers, maar om het opbouwen van relaties”

Mensen helpen door

te verbinden

Wist je dat met iedereen die je ontmoet een verbinding in het verschiet ligt? Of het nu de oudere meneer op de voetbaltribune, je nieuwe buurvrouw of een oude relatie is die je al jaren kent, maar met wie je eigenlijk nooit echt contact had. Met iedereen kan een echte verbinding ontstaan.

Voor veel mensen is het lastig om deze verbindingen te leggen. Hier ligt mijn kracht en dit deel ik graag met jou! Verbinden is mijn passie! Overal waar ik ben leer ik graag nieuwe mensen kennen, het onderhouden van deze contacten vind ik leuk om te doen. En vooral dat onderhouden is ontzettend belangrijk. 

Veel mensen maken hier geen tijd voor, of vinden het moeilijk om de eerste stap tot verbinding te zetten. Daarom stel ik graag mijn kennis, ervaring en netwerk voor jou beschikbaar. Samen onderzoeken we waar je behoeften liggen, welke deuren zou je graag geopend willen zien? Wat is het doel en hoe gaan we dat samen bereiken? Want ook hier geldt… samen maken wij verbinding!

Waarom met mij

samenwerken?

Samen komen wij verder! Je hoeft het niet alleen te doen! Laten we samen zorgen dat jouw focus ligt op de zaken waar jij goed in bent, dan hou ik mij bezig met jouw zichtbaar- en bekendheid. 

Wil je nieuwe mensen leren kennen, je sales vergroten, leren netwerken, je sociale vaardigheden verbeteren, je plannen concreet maken of gewoon eens sparren? Zoek de verbinding met mij en laten we aan de slag gaan!

Samen resultaat behalen

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Tijd besparen

Het enige dat je hoeft te beslissen is wat je met de tijd doet die jou gegeven is!

Je netwerk uitbreiden

Als ze je niet kennen, kunnen ze niet voor je kiezen!

Voor elkaar zorgen

Door samen te werken zorgen we voor elkaar!

Advies voor jouw

Sales (afdeling)

Sales is in veel gevallen een kwestie van gunning, laten we samen zorgen dat de gunning jouw kant op gaat “vallen”. Dit begint bij sociale vaardigheden. Oprechte interesse in je gesprekspartner is hier één van de belangrijkste onderdelen van. Door te luisteren kom je meer te weten dan door te vragen. 

Een ander onderdeel is dat je altijd moet proberen voor de win-win te gaan. Dus niet alleen een win voor jou, maar ook voor jouw klant. 

Het opbouwen van de relatie is hierbij ontzettend belangrijk, verhoog dan ook het aantal contacten zodat je elkaar echt leert kennen. Door elkaar te kennen weet je wat de behoefte van je klant is en kun je deze steeds beter vervullen.

Laten we samen aan de slag gaan om jouw sales te verhogen!

> 0 jaar

Ervaring in sales

0 -op-1

Begeleiding

> 0

Verbindingen gelegd

> 0

Verhoogde omzet

Ik ben graag jouw

Ambassadeur

Voor verschillende bedrijven treed ik op als Ambassadeur. Dit betekent dat ik deze bedrijven meeneem in mijn “rugzak” tijdens mijn dagelijkse gesprekken met iedereen. Zo probeer ik als Ambassadeur een select aantal partijen onder de aandacht te brengen. Hiervoor reken ik een vast bedrag per maand, dus geen “gedoe” met commissies of andere vergoedingen. Mijn doel is om voor jou de deur op een kier te zetten, daarna is het aan jou om deze verder te openen.

Laten we samen verbinden en voor jou resultaten behalen!