Word ik ook jouw

Ambassadeur?

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Ik ben graag jouw

Ambassadeur

Voor verschillende bedrijven treed ik op als Ambassadeur. Dit betekent dat ik deze bedrijven meeneem in mijn “rugzak” tijdens mijn dagelijkse gesprekken met iedereen. Zo probeer ik als Ambassadeur een select aantal partijen onder de aandacht te brengen. Hiervoor reken ik een vast bedrag per maand, dus geen “gedoe” met commissies of andere vergoedingen.

Wat doe ik dan als jouw

Ambassadeur?

Heb jij moeite om met de juiste mensen in contact te komen? Of wil je dat jouw kans op sales verbetert? Als Ambassadeur van jouw onderneming neem ik je mee in mijn gesprekken. Wanneer ik bij iemand aan tafel zit ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden voor ons allemaal. Ook zal ik regelmatig op mijn LinkedIn over jouw organisatie berichten. Mijn uitgangspunt is steeds weer een win-win voor iedereen. 

Misschien is het handig om dit aan de hand van een voorbeeld uit te leggen. Stel dat jij een bedrijf bent dat zich bezighoudt met interieurverzorging en ik ben jouw Ambassadeur. Aan tafel zal ik dan aan mijn gesprekspartner vragen of ze al een schoonmaakpartij hebben, zo niet dan schuif ik jou naar voren. Er is niets fijner dan een warm aanbevolen contact, voor alle partijen. 

Je krijgt van mij een korte update zodra ik jouw bedrijf ergens heb laten vallen. Ik voorzie je van de contactgegevens zodat jij de deur verder kunt openen.

Selectieve groep met

Ambassadeurs

Om mij effectief bezig te kunnen houden met jouw zichtbaar- en bekendheid werk ik voor een selectieve groep als Ambassadeur. Iedere branche is “beschermd”, dus ik heb geen concurrenten van elkaar in mijn “rugtas”. Daarnaast ben ik voor maximaal 20 bedrijven Ambassadeur, VOL = VOL 😉